• Jongeren

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar jong en homo, lesbisch, bi, transgender of queer of twijfel je daaraan? Wil jij andere jongeren zoals jij ontmoeten? Wil je advies of een goed gesprek? Dan is The Box echt iets voor jou! The Box is onze jongerenafdeling.

Meetings

The Box organiseert eens in de maand meetings voor jongeren in Jimmy’s, Herestraat 100 in het centrum van Groningen. De meetings zijn een veilige plek waar jij kan zijn wie je bent, waar je niet alleen bent en alledaagse dingen kan delen met andere jongeren die zijn net als jij.

Ingedeeld in twee leeftijdsgroepen bespreken we iedere maand een ander onderwerp, kijken we een film of doen we een spel. Heb je zelf een leuk idee of wil je een eigen onderwerp inbrengen dan kan dat natuurlijk altijd! Er zijn altijd twee begeleiders aanwezig tijdens de meetings. Je ouders zijn welkom om kennis te maken en tijdens de meetings kunnen zij andere ouders te ontmoeten op een andere plek in het pand.

The Box meetings vinden plaats op:
Iedere laatste zondag van de maand 14:00-17:00 uur jongeren tot en met 18 jaar.
Iedere eerste zondag van de maand 14:00-17:00 uur voor jongeren van 18-30 jaar.

Face2Face

Wil je liever een keer 1 op 1 met iemand praten? Dat kan! Elke tweede zondag van de maand organiseren we Face2Face. We zitten van 14.00-17.00 uur voor je klaar in Jimmy’s, aan de Herestraat 100. Je kunt als jongere online een afspraak maken of zonder afspraak langskomen, voor advies of een goed gesprek.

Ook ouders en professionals kunnen een afspraak maken om dan langs te komen. We zijn altijd bereid advies te geven of persoonlijk uit te leggen wat wij doen.

Meer

Wil je je aanmelden, op de hoogte blijven van onze meetings, of gewoon wat meer informatie? Kijk dan op de eigen website van The Box of volg ons op facebookinstagram of twitter of geef je op voor de mailinglist: jongeren@cocgd.nl.

Momenteel hebben we een openstaande vacature voor groepsbegeleiders