• Jongeren

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar jong en homo, lesbisch, bi, transgender of queer of twijfel je daaraan? Wil jij andere jongeren zoals jij ontmoeten? Wil je advies of een goed gesprek? Dan is The Box echt iets voor jou! The Box is onze jongerenafdeling.

Meetings

The Box organiseert eens in de maand meetings voor jongeren in Jimmy’s, Herestraat 100 in het centrum van Groningen. De meetings zijn een veilige plek waar jij kan zijn wie je bent, waar je niet alleen bent en alledaagse dingen kan delen met andere jongeren die zijn net als jij.

Ingedeeld in twee leeftijdsgroepen bespreken we iedere maand een ander onderwerp, kijken we een film of doen we een spel. Heb je zelf een leuk idee of wil je een eigen onderwerp inbrengen dan kan dat natuurlijk altijd! Er zijn altijd twee begeleiders aanwezig tijdens de meetings. Je ouders zijn welkom om kennis te maken en tijdens de meetings kunnen zij andere ouders te ontmoeten op een andere plek in het pand.

The Box meetings vinden plaats op:
Iedere laatste zondag van de maand 14:00-17:00 uur jongeren tot en met 18 jaar.
Iedere eerste zondag van de maand 14:00-17:00 uur voor jongeren van 18-30 jaar.

Face2Face

Wil je een keer 1 op 1 praten met een contactpersoon van the Box? Maak dan een afspraak voor een Face2Face-gesprek. Je hoeft niet perse lesbisch, homo, biseksueel, transgender of queer te zijn; iedereen kan hier terecht om een gesprek aan te gaan over seksualiteit of genderidentiteit. Ook ouders, verzorgers en professionals die met jongeren werken zijn welkom.

Voor de Face2Face is er geen vast tijdstip. Je kunt altijd een mail sturen naar jongeren@cocgd.nl om een afspraak te maken. Vermeld daarbij je leeftijd , wanneer je zou willen afspreken en in het kort waar je vraag over gaat. Een van onze begeleiders zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak met je te plannen.

Meer

Wil je je aanmelden, op de hoogte blijven van onze meetings, of gewoon wat meer informatie? Kijk dan op de eigen website van The Box of volg ons op facebookinstagram of twitter of geef je op voor de mailinglist: jongeren@cocgd.nl.

Momenteel hebben we een openstaande vacature voor groepsbegeleiders