• Ontmoetingsavond gelovige LHBT’s

Op vrijdag 20 mei is er in Groningen een informele ontmoetingsavond met verschillende instroom momenten. De werkgroep geloof presenteert haar nieuwe visie, er is een film, en er is ruimte voor ontmoeting en een drankje. Lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders van alle geloven zijn welkom! Of je nu christelijk, moslim, joods of anderszins religieus bent. 

De avond wordt gehouden in het Humanistisch Centrum, aan de W.A. Scholtenstraat 2 in Groningen. Diverse buslijnen stoppen aan de overkant van de straat. Parkeren kan vlakbij, in parkeergarage Boterdiep.

HV groningen

 


18.30u-20.00u Inloop

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met de werkgroep geloof? Wil je informatie over activiteiten, organisaties, of vrijwilligerswerk? Loop dan gerust even binnen. We presenteren rond 18.30u ons nieuwe visiedocument. Daarna is er alle ruimte om met ons en met elkaar in gesprek te gaan.

20.00-21.30u Film

Vanaf 20.00 is op groot scherm de film ‘Prayers for Bobby‘ (2009) te zien. Het vertelt het waargebeurde verhaal van Bobby Griffith, een homoseksuele jongen die in 1984 zelfmoord pleegde omdat zijn gelovige moeder zijn geaardheid niet accepteerde.

21.30-23.00u Ontmoetingscafé

Van 21.30u tot 23.00u is er ontmoetingscafé. Geen programma, gewoon gezellig wat drinken samen met verwante zielen. Of je nu alleen komt of met een groepje, iedereen is welkom.