• Jongeren


Ben je tussen de 12 en 30 jaar jong en ben je lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender of intersekse (LHBTI) of twijfel je daarover? Dan is The Box echt iets voor jou! The Box is een ontmoetingsplek waar je onder goede begeleiding van jonge vrijwilligers al je vragen kunt stellen en ervaringen met elkaar kunt delen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je nieuwe mensen kunt leren kennen.

Meetings

We organiseren maandelijkse meetings in Groningen en Assen. Wil je meer informatie en/of je aanmelden? Kijk dan op onze eigen website The Box

Face2Face

Heb je vragen over seksualiteit of genderidentiteit en wil je hierover een keer met een contactpersoon van The Box één-op-één praten? Maak dan een afspraak voor een Face2Face-gesprek. Je kunt hiervoor een mail sturen naar jongeren@cocgd.nl. Vermeld daarbij je leeftijd, wanneer je zou willen afspreken en in het kort waar je vraag over gaat. Eén van onze begeleiders zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak met je te maken.

Meer

Heb je een vraag of wil je je aanmelden?  Kijk dan op onze website. Ook kun je je opgeven voor onze mailinglijst als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten. Of volg ons op Facebook en Instagram. 

Meetings in Groningen

De meetings in de stad Groningen zijn bij Jimmy’s (Herestraat 100, Groningen):

12 – 18 jaar – iedere laatste zondag van de maand tussen 14-17 uur.
19 – 30 jaar – iedere eerste zondag van de maand tussen 14-17 uur.Meetings in Assen

De meetings in Assen zijn bij Cheers (Kerkstraat, Assen):

12 – 18 jaar – iedere tweede zaterdag van de maand tussen 14-17 uur.
19 – 30 jaar – iedere tweede zaterdag van de maand tussen 19-22 uur.