• Ouderen

Een keer per maand organiseert COC Groningen & Drenthe in de steden Groningen, Assen en Winschoten een middag voor LHBTI+ vijftigplussers, waarbij het voornamelijk draait om ontmoetingen en gezellig samenzijn.

Groningen
In het Bruine Café van het Clubhuis voor Doven (Munnekeholm 4, 9711 JA Groningen) vindt iedere tweede zondag van de maand van 14.30 tot 17.30 uur de Roze Salon plaats. Wil je de Roze Salon bijwonen, loop dan gerust binnen tijdens één van onze bijeenkomsten. De koffie en thee staan klaar! Heb je vragen over de Roze Salon of wil je op de hoogte gehouden worden van onze bijeenkomsten, neem dan contact met ons op via ouderen@cocgd.nl.

Assen
In Assen ben je van harte welkom op de ontmoetingsmiddagen die iedere derde woensdag van de maand plaatsvinden. Van 14.00 tot 16.00 uur komen roze vijftigplussers samen bij Zorgcentrum De Vijverhof, Vredeveldseweg 75, 9400CC Assen. Wil je meer informatie over de ontmoetingsmiddagen in Assen? Stuur dan een e-mail naar marije.lugtmeier2@gmail.com of naar Truus van Drie: truusvandrie@home.nl (06-47323743).

Winschoten
Onder de naam ‘Aal goud?!’ organiseert Roze 50plus Oldambt iedere laatste donderdag van de maand bijeenkomsten voor LHBTI+ vijftigplussers. De middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur in de Harmoniezaal van De Boschpoort, Het Boschplein 2, 9671GB Winschoten. Kijk voor actuele informatie op onze Facebookpagina of op onze website Roze 50plus Oldambt. Voor vragen over de bijeenkomsten in Winschoten kun je een e-mail sturen naar roze50plusoldambt@xs4all.nl