• Training (Toekomstige) Professionals

COC Groningen en Drenthe biedt trainingen aan voor (toekomstige) professionals die binnen hun werkveld te maken hebben (of kunnen krijgen) met seksuele diversiteit en/of genderdiversiteit. Daarbij doelen we op mensen die werkzaam zijn in de zorg- en welzijnssector of het onderwijs. Maar u kunt hierbij ook denken aan studenten, die momenteel een opleiding in een van deze richtingen volgen, sportcoaches of gemeenteambtenaren.

Tijdens de trainingen komen verschillende zaken aan bod. Zo wordt de betekenis en inhoud van de verschillende aspecten van LHBTI uitgelegd, waarbij vooral het onderwerp genderdiversiteit dikwijls veel vragen oproept. Ook besteden we aandacht aan de wijze waarop u kunt omgaan met bijvoorbeeld een ‘coming out’, geven we u advies over hoe u seksuele diversiteit beter bespreekbaar kunt maken en informeren we u omtrent de verschillende organisaties waar u LHBTI eventueel naar kunt doorverwijzen.

Heeft u vragen over de training voor professionals en studenten dan kunt u contact opnemen met de coördinator Training (Toekomstige) Professionals via professionals@cocgd.nl.

Meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.