COC Groningen & Drenthe presenteert: The Box

19 juni 2015

 

Stel je voor: je bent jong en homo, lesbo, biseksueel of transgender. Je hebt het gevoel dat je alleen op de wereld bent en geen idee waar je naartoe moet met vragen over bijvoorbeeld je coming out. En stel dat je graag in contact wil komen met leeftijdsgenoten. Voor jullie is er vanaf nu The Box!

The Box is de jongerenafdeling van COC Groningen & Drenthe, de belangenvereniging voor lesbiennes, homo- en biseksuelen en transgenders (LHBT’s). The Box start eind september met maandelijkse meetings voor LHBT-jongeren die met andere jongeren in contact willen komen. Op zondag 28 juni wordt The Box feestelijk geopend bij Jimmy’s aan de Herestraat 100 in Groningen. Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze dag tussen 14.00 en 17.00 uur kennis te komen maken met alle begeleiders van The Box.

The Box organiseert vanaf september maandelijkse meetings. De groep voor jongeren t/m 15 jaar start op 27 september; de groep voor jongeren van 16 t/m 23 jaar start op 4 oktober. Aanmelden kan via jongeren@cocgd.nl.